Sunday, 25 August 2013

NICE TO SEE NICE TO HOLD

LIKE WHAT I SAID, NICE TO SEE NICE TO HOLD !Like seriously, i in love with this shit ! WOHOOO! this boot is by D. MARTENS. ahahahaa.. seriously seriously for me boot ni cantik gila ! I think sesuai jugak untuk yang bertudung . AWESOME ! Kalau aku kaya ..... aku beli dah benda alah ni. tapi harga dia...OMG! mahal gilaaaa .. HAHAHA.. aku just mampu post for updating my blog. btw, im in love with this boot ! oh my gucci ! eh silap . OH MY DM ! hihihihih this is what i said , DMPORN DMPORN DMPORN!

Thursday, 4 July 2013

MY LIFE IN JULAI 2013

Hello guys. Assalamualaikum. sudah lama rasanya aku tidak berkunjung untuk mengisi kekosongan di BLOG aku ni. Hm to many memories in my life before. Now i wish ive changealot. YESS!! A lot okay ! Kalau korang tengok aku dari dulu sampai sekarang, sumpah aku dah banyak beza. Dulu aku seorang yang periang, talkative, happy go lucky, love to waste my time to travelling here and there, suka buli orang, suka kacau orang, kacau lecturer,nakal nak mampuihh, suka pegi GIGS pegi event pegi clubbing. haaa hambek kau. But now, ive stop that things. Aku dah lain. Dyra yang dulu dah mati. Sedih tapi its okay. semua manusia boleh berubah dan merubah sesuatu yg baru. But this time, i felt hurt because of many things had done to my life. For a year and a half aku dikurung di sebuah tempat yg aku sendiri tak jangka. And now, 2013, im back !! im in Ipoh now. Still studying on semester2 in Business Management Study. but but tapi tapi, banyak nyaa problem pulak masa kat sini. with family, friends and also love one, hmmm. seriously im so down. i wish i can turn back the time so that i do not do what mess had been done ! this is seriously shit. stupido!hmm. now aku just fikir nak extend blajar ni. sebab too many problems i got now. I just want to release tension. But im scared if my mom and dad know about thiss. i want to handle it myself. im 21 now. i hope what decision i made, i can handle it. Deae friends please support me :'( i need strenght to build my normal life back . i hope i hope i hope . InsyaAllah. Setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. Amin ya robbal alamin. wish me luck . all the best for your life friens, xoxo D byeee Shadyra

Tuesday, 13 September 2011

WISH YOU WERE HERE, NEAR



Ku lihat dia
pandangan pertama
ternyata indah..
senyuman liriknya..
ku ingin dia
saat pertama
berjumpa dengannya
membuatku gelisah..

Waktu berlalu
hari demi hari
diriku dambakannya
untuk bercinta lagi..

Damn, damn, damn..
what i've do to have you here, here, here..
Damn, damn, damn..
what i've to do to have you near, near, near..
I WISH YOU WERE HERE..
EJAY DANIAL <3

sEriousLy , i MiSs You Badly bAby !
i LoVe yOu So much Baby Boo <3

sincerely,
~~sHaDyrA

Monday, 12 September 2011

Suka Duka





minggu ni minggu yang happy dan sdih bagi aku..
minggu ni jugak macam2 bende yang mnarik dan jugak yang tak dijangka brlaku..
aku mlaluinyaa denga hati yang tabah. banyak masalah yang datang bila aku dalam gembira.
mungkin jugak salah aku. ape2 pon aku nak mintak maaf sangat, akubukan sngaja buat mcm tuu, ade sbab yang menghalang. aku inginmeneruskan cita2yang kau harapkan utk aku brjaya, tp aku mintakmaaf sangat ! aku tak minat ! aku xboleh focus ! akumintak mmaaf. mungkin ini jalan terbaik untuk akumulakan hidup baru.
bri aku pluang lagi utk aku buktikan apa yang aku impikan.
ak janji aku akan buat btul2?! aku sayang korang semua.aku sayang kluarga aku. boyfriend aku ! kawan aku ! jangan laa korang smua pegi dari hidup aku !

sincrely,
shadyra <3