Thursday, 4 July 2013

MY LIFE IN JULAI 2013

Hello guys. Assalamualaikum. sudah lama rasanya aku tidak berkunjung untuk mengisi kekosongan di BLOG aku ni. Hm to many memories in my life before. Now i wish ive changealot. YESS!! A lot okay ! Kalau korang tengok aku dari dulu sampai sekarang, sumpah aku dah banyak beza. Dulu aku seorang yang periang, talkative, happy go lucky, love to waste my time to travelling here and there, suka buli orang, suka kacau orang, kacau lecturer,nakal nak mampuihh, suka pegi GIGS pegi event pegi clubbing. haaa hambek kau. But now, ive stop that things. Aku dah lain. Dyra yang dulu dah mati. Sedih tapi its okay. semua manusia boleh berubah dan merubah sesuatu yg baru. But this time, i felt hurt because of many things had done to my life. For a year and a half aku dikurung di sebuah tempat yg aku sendiri tak jangka. And now, 2013, im back !! im in Ipoh now. Still studying on semester2 in Business Management Study. but but tapi tapi, banyak nyaa problem pulak masa kat sini. with family, friends and also love one, hmmm. seriously im so down. i wish i can turn back the time so that i do not do what mess had been done ! this is seriously shit. stupido!hmm. now aku just fikir nak extend blajar ni. sebab too many problems i got now. I just want to release tension. But im scared if my mom and dad know about thiss. i want to handle it myself. im 21 now. i hope what decision i made, i can handle it. Deae friends please support me :'( i need strenght to build my normal life back . i hope i hope i hope . InsyaAllah. Setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. Amin ya robbal alamin. wish me luck . all the best for your life friens, xoxo D byeee Shadyra

No comments:

Post a Comment